After ZI Caffe - powered by Innovez

I ove godine radimo Caffe u čast završetka ispita u petak 9. veljače!

Na ovom Caffeu prisjetit ćemo se svih lažnih obećanja da ćemo ove godine biti puno bolji studenti nego ikada ranije.

I onda krene semestar... Pa dođe jedna brucošijada, druga brucošijada, Markov i Lanin rođendan pa krizma bratića kojeg si zadnji put vidio kad si mu išao na prvu pričest i ni ne okreneš se, a već su tu Božić i Nova godina. Onda dođe siječanj i polako već sad shvatiš kako ćeš ljeto umjesto u Vodicama, provesti doma, spremajući MAT1 dok usput radiš noćne u Ledu jer su ti starci rekli da više neće podržavati tvoj boemski stil života.

Kako bi barem nakratko zaboravio na sve navedeno i prije nego što nadobudno s istom spikom kreneš u novi semestar, Disco sekcija KSET-a te poziva na svoj već tradicionalni After ZI Caffe. Puštat će se sve, od popa do hip-hopa, od Rihanne do Vanne, pa sve do Švestera tamo negdje pred kraj.

Vidimo se u KSET-u, vrata se otvaraju u 21 h. Ulaz je besplatan za studente FER-a, 5 kn za studente ostalih fakulteta (uz predočenje iksice), a 10 kn za sve ostale.

Ovaj tulum podupire tvrtka Innovez, a samo za najbrže posjetioce pripremili su i posebno iznenađenje na šanku koje će ti zagarantirati odličan provod! Vjeruj nam, isplati se doći :)

Šank radi do ponoći, ali možeš donijeti i svoju cugu.

kset, caffe, party, afterzi