Filmska večer studenata psihologije:"A dangerous method"

Pridružite se psiholozima iz udruge Feniks u filmskoj večeri: A dangerous mind

S ponosom vam najavljujemo drugo izdanje Filmske večeri psihologa u KSET-u u organizaciji Kluba studenata psihologije Hrvatskih studija – Feniks!

Kada? Točno kada će vam najviše trebati – tijekom drugog tjedna rokova. U četvrtak, 8. veljače u 20 h gledamo film pod nazivom "A dangerous method".

U centru pažnje ovog filma, osim jednog od najkontroverznijih dvojaca psihologije - Junga i Freuda, nalazi se i mlada Sabina s dijagnosticiranom histerijom. (Sjećate se prvih dijagnoza histerije u kojima Hipokrat spominje lutajuću maternicu, a Freud ju liječi psihoanalizom?) Jung započinje terapiju sa Sabinom, a što se skriva u podsvijesti nje i drugih likova... saznajmo zajedno!

Link trailera: https://m.youtube.com/watch?v=o6wuWnzjPvU

Gledanje filma se ne može održati bez kokica koje ćete imati priliku nabaviti u klubu po simboličnoj cijeni. Pozivamo vas da ostanete u KSET-u i nakon filma jer ćemo nastaviti druženje u super atmosferi do ponoći.

Film se prikazuje isključivo u edukativne svrhe i kao takav nije temelj nikakvog kapitalnog prihoda. Služi samo i jedino proširivanju filmskog znanja šire i uže akademske javnosti te se ne naplaćuje.

Ulaz je besplatan i svi su dobrodošli!

film, psiholozi