Čuješ?!: Atletski Građani, Hidden Rails, Miriam

Slijedi nam i četvrta večer četvrte sezone KSET-ovog programa namijenjenog mladim i neovisnim bendovima te izvođačima. Na četvrtoj večeri u utorak, 6. veljače nastupit će Atletski Građani, Hidden Rails i Miriam.

Atletski Građani je četveročlani bend iz Zagreba, nastao 2008. godine. Trenutnu postavu benda čine Matej Baneković (vokal, gitara, saksofon, usna harmonika), Mario Vlahoviček (gitara), Vedran Brnić (b. vokal, bas gitara) i Igor Zlojtro (bubnjevi). Glazba koju stvaraju nije žanrovski ograničena te se u njoj isprepliću ska, dub, surf, etno i ostali utjecaji raznih stilova. Svrha benda je glazbeno istraživanje, razmjena ideja, ples i druženje.

BandCamp / YouTube 

Hidden Rails je J-Rock bend iz Zagreba osnovan 2017. Članovi su David Glavaš (bas, vokal), Fran Konecki (gitara, b. vokal), Viktor Mihoković (saksofon, b. vokal) i Ivan Bošnjak (bubanj).

YouTube 

Miriam svira folk-rock autorske stvari s odnedavnim pojačanjem benda. U pripremi je EP koji je najavio single objavljen početkom ljeta. Svirala je uglavnom po Zagrebu i Londonu, bircevima i pubovima, pokojem festivalu i underground radijima. Uz pokoju stvar na hrvatskom, uglavnom pjeva na engleskom jeziku. Pjesme su raznolike, od folka do rapa, storytelling jazza do rocka. Ritam na bubnju drži Neven Radanović, a tu je i odnedavno pridruženi član Luka Tikvicki koji basira.

BandCamp / YouTube 

Dođi, podrži, poslušaj, uživaj i pozovi prijatelje! Vidimo se!

Ulaznicu za koncert možete nabaviti na ulazu na dan koncerta po cijeni od 10 kn do 22:30, dok nakon 22:30 ulaz košta 15 kn. Ako skupiš sve ulaznice u finalu te čeka Volim Ljuto iznenađenje!

Program je djelomično financiran od strane Ministarstva kulture.

Partneri:

AVID produkcija

Pivovara Medvedgrad

Robert Bašić RBasic - custom handmade guitars

Treći Svijet

Volim ljuto

čuješ, koncert