Funk Me Up

Subotnju večer 3. veljače garantirano je najbolje provesti u KSET-u, gdje će se atmosfera uz Funky ritmove ugrijati do maksimuma.

Sredinom šezdesetih godina prošlog stoljeća, u vrijeme dominacije rock glazbe, pojavila se nada za duše izgubljene u svijetu bez plesa. Afroamerički utjecaji djelovali su na stvaranje karaktera ritma funka, a zanemarena od drugih žanrova, bas gitara u funku dobiva novu priliku.

Na početku mjeseca ljubavi, požudnu atmosferu dodatno zagrijava Disco sekcija KSET-a. Uvjereni smo da ste tijekom zime njegovali svoj ljubavni tepih baš za ovu priliku!

Na stageu vas čeka lonac pun vrućeg funka koji će vas oznojiti, a slasne glazbene numere dovest će vas u vrijeme kovrčavih frizura, trapez hlača i velikih dekoltea.

Za vas puštamo: James Brown, Funkadelic, Superfreak, The O'Jays, Kool and The Gang, Chaka Khan, Curtis Mayfield, KC Sunshine, Earth, Wind & Fire, Marvin Gaye, The Jackson 5, Isaac Hayes, Booker T. Jones, Dino Dvornik, Wild Cherry i slične.

Svoje plesne pokrete imat ćete priliku pokazati na velikom flooru. Za one koji ne vole plesati, šank će raditi do ponoći, a moguće je ponijeti i vlastitu cugu.

Vrata se otvaraju u 21 h, upad za studente je 10 kn, dok će nestudenti trebati izdvojiti 15 kn.

slušaonica, disco sekcija