Lunarsea (IT) + Veins (IT) + Regression Of Style (HR)

Veljaču otvaramo žestokim koncertom za sve ljubitelje death metala! U četvrtak, 1. veljače, u KSET nam dolaze bendovi Lunarsea i Veins iz Italije, a prije njih stage će zagrijati lokalni melodic death metalci Regression of Style.

LUNARSEA (IT)

Ovaj talijanski death metal band postoji već dugih petnaest godina. Daleke 2003. godine objavili su svoj prvi demo, a do izdavanja albuma trebalo je pričekati još tri godine kada je objavljen „Hydrodynamic Wave“. Nakon njega uslijedila su još dva albuma – „Route Code Selector“ (2006) i „Hundred Light Years“ (2013). Ovaj koncertno vrlo iskusan bend na svojoj mini turneji posjetit će i dva grada u Hrvatskoj, Zagreb i Split.

Website / Beside The Driver / Metamorphine

 

VEINS (IT)

Na ovoj turneji podršku bendu Lunarsea čini talijanski death metal band Veins. Na ovoj mini turneji promoviraju svoj album prvijenac “Innocence” koji je inspiriran nedavnim događajima na bliskom istoku.

Youtube

 

REGRESSION OF STYLE (HR)

Regression Of Style obilježavaju lagani melankolični tonovi prožeti akustičnim melodijama i zahtjevnim jazz hvatovima, a u isto vrijeme brutalne, žestoke i ekstremno brze dionice. Mješavina scream/growl i ženskih clean vokala neće nikoga ostaviti ravnodušnim, i otvorit će dušu čak i najtvrdokornijem slušatelju.

 

Vrata se otvaraju u 20 h. Karte će se moći nabaviti na ulazu po cijeni od 25 kn.

koncert, metal