Comeback Kid + Ponor + Comminor

Velika nam je čast ugostiti kanadske hardcore punk velikane, Comeback Kid, koji su itekako poznati domaćoj publici. Podršku im pruža ekipa iz svima dobroznanog Ponora! Bit će to pravo HC veselje u četvrtak, 25. siječnja, u KSET-u.

COMEBACK KID dolazi iz Winnipega, grada s bogatom hokejaškom tradicijom, kako i dolikuje državi iz koje dolaze, a i ime su dobili po hokejašu Mariu Lemieuxu koji se 2000. godine vratio u NHL kad je bend i osnovan. Sebe simbolično nazivaju „no coast hardcore“ bendom. Do sada su izdali jedan EP, jedan DVD/live i šest albuma, a posljednji „Outsider“ će promovirati ovom prilikom, dvije i pol godine nakon njihovog posljednjeg nastupa u Zagrebu. Članovi benda su Andrew Neufeld aka Goose, Jeremy Hiebert, Stu Ross aka Toad, Ron Friesen i Jesse Labovitz.

Facebook / YouTube

PONOR je hardcore punk bend iz Zagreba osnovan krajem 2011. godine. Čine ga već poznata lica domaće hardcore scene, do sada najzapaženija kroz djelovanje u nekadašnjem HC bendu „Amok“. Iza sebe imaju album „Ovo je kraj“ objavljen krajem 2013. Godine, te ništa manje sjajnog nasljednika “Prah i pepeo” objavljenog u rujnu 2017.

Facebook / YouTube / Bandcamp

COMMINOR je osnovan 2010. u švedskom gradu Västeråsu. Bend je bio na turnejama i svirao po festivalima u Kini, Sjedinjenim Državama, Njemačkoj, Italiji i Švedskoj. U Hrvatskoj su već bili na mini turneji, a svirali su na i InMusicu. Ovo će im biti drugi nastup na Good Vibrationsu. Comminor je izdao svoj debitantski album "Let's Call It ART" u veljači 2016. i pokupio vrlo dobre kritike, a pjesma „Rubble Boy“ je izabrana kao jedna od najboljih rock/metal pjesama 2016. od Musikguidena i P3 na Švedskom nacionalnom radiu. Njihovi nastupi uživo su prepuni pozitive i energije te vrlo neobičnih i pomalo akrobatskih pokreta na stageu.

Facebook

Cijena ulaznice je 65/80 kuna, a mogu se nabaviti u Dirty Old Shopu i KSET-u.

koncert