Corrupt w/ Niobe, Babilonska & Tonota

U subotu, 20. siječnja, plešemo na drugom izdanju Corrupta, KSET-ovog mračnožanrovskog audiovizualnog iskustva. Ovog puta Disco sekcija KSET-a i njihovi gosti vode vas kroz nešto blaže, ali još uvijek tamne kutke techno, electro i club glazbe. Za glazbeni dio se, osim Corrupt ekipe, brinu i Niobe i Babilonska.

NIOBE

Niobe dolazi iz slavonskog grada Valpova. DJ-ingom se bavi nekoliko godina, a od 2017. postaje aktivan na zagrebačkoj sceni te bilježi nastupe u klubovima Pločnik, Medikin Attack i Mikro, Hangout, Swanky, Plug In i Spunk.

Teži mračnom zvuku elektronike nepravilnih beatova i u setovima radi električan spoj plesne muzike raznih žanrova svjetskih klupskih scena.

Mixcloud

BABILONSKA

Basovite i hibridne verzije cluba, techna i housea donosi nam višegodišnja članica KSET-a, u kojem i dirigira organizacijom eksperimentalnih glazbenih večeri imena ZEZ. Inače ljubiteljica mnogih, često čudnih i uvrnutih žanrova, kao dio Rollup kolektiva zagrebačkoj sceni nekoliko godina promiče bass, house i trap zvukove čijim će blagim utjecajima obogatiti ovo izdanje Corrupta.

Soundcloud

TONOTA

Tonota je producentska i glazbena polovica eksperimentalnog rap dua Playground Hustle. Dijelila je pozornicu s Marčelom, Kandžijom i Elementalom. Nastupala je s predstavom ''Lutonjica Toporko i devet župančića'' na prošlogodisnjem Reflektoru za koju je radila pozadinsku glazbu. Ovoga puta ju možete slušati u potpuno novom izdanju, a ovom prilikom pokušat će povezati govor Alana Wattsa s mračnom elektronikom. Dođite vidjeti i uvjerite se sami koliko joj je uspjelo.

Soundcloud

Za ulazak morate izdvojiti 10 ili 15 kuna, ovisno jeste li nam se pridružili prije ili nakon ponoći, a kao i prošlog puta dopuštamo i unos vlastitih pića.

corrupt, slušaonica