Game Night: Achtung Die Kurve #3

Utorak ujutro, sjediš na najdosadnijem predavanju i pitaš se koja te sila natjerala da se ustaneš tako rano ako si mogao tako i doma spavati. Cijela predavaona suosjeća s tobom osim entuzijastičnog profesora i onog lika u zadnjoj klupi koji uvijek kasni i nitko ne zna kako se zove. Lice mu je ozareno i veselo te se pitaš koje je droge uzeo da nije zbediran. Polako se ustaneš, sjedneš pored njega i pitaš se kako se ti toga nisi sjetio. „Ja ću bit Greydon, ti budi Pinkney“ govori dok otvara igricu Achtung, die Kurve!

Disco sekcija KSET-a ponosno objavljuje da će se dana gospodnjeg 16.1. u utorak, održati treći #GameNight turnir u planetarno poznatoj igrici koja nas je veselila na satovima informatike u srednjoj – Achtung, die Kurve! (točniji naziv bi bio Curve Fever 1, ali nama se više sviđa ovaj oldskul naziv)

Najbolji manipulator Kurvi neće bit poznat samo zbog svojih vještih taktika i brzih prstiju, nego i zbog pehara kojeg izrađuje Tehnička sekcija KSET-a koji će mu biti uručen nakon cijelovečernje borbe s ostalim natjecateljima.

Ulaz i prijave se otvaraju u 20 h (prijavljuje se na licu mjesta), a turnir kreće u 21 h. Cijena upada je 5 kn za studente, a 10 kn za ostale.

game night, disco sekcija kset-a