Natjecanje na trenažerima

Dragi studenti, znamo da stalno mislite otići biciklom na faks. Znamo da je ruksak baš danas težak. Znamo da je baš danas prehladno za dvokotačnog ljubimca. I baš zato što znamo sve te izgovore, za vas smo organizirali natjecanje u virtualnoj vožnji na pravom biciklu u toplom KSET-u 10. i 11. siječnja 2018., a za najbolje među vama pripremili smo i neke nagrade!

Svi mogu isprobati vožnju na trenažerima, a za one manje odvažne bicikliste tu su članovi naše Bike sekcije koji će vam odgovoriti na sva pitanja o vašem omiljenom prijevoznom sredstvu.

Za natjecanje se mogu kvalificirati svi studenti uz važeću iksicu, svi članovi KSET-a, te svi zaposlenici FER-a.

Kvalifikacije se održavaju u sljedećim terminima:

1.12., 5.12., 7.12., 11.12., 15.12., 19.12. od 12:00 do 16:00.

Na kvalifikacijama se vozi 5 minuta i gledamo pređenu udaljenost. Vozi se na našim biciklima s mogućnošću korištenja vlastitih SPD pedala i tenisica. Na kraju svakih kvalifikacija objavljujemo rang listu s najboljih 16 (ili u slučaju velikog interesa 32!) sveukupnih kvalifikacija, a zaključno s 19.12. objavljujemo konačni popis osoba koje su se kvalificirale za natjecanje. Moguće je ponoviti vožnju za kvalifikacije!

Natjecanje se održava 10.1. od 14:00 do 18:00, te 11.1. od 20 sati. Na natjecanju dva natjecatelja voze istovremeno, a vožnja traje 10 minuta. Brži natjecatelj prolazi u uži krug. Međusobni odnosi natjecatelja moći će se provjeriti u aplikaciji Zwift. Natjecatelji mogu koristiti vlastite bicikle, a za one koji nisu u mogućnosti koristiti vlastiti bicikl imat ćemo jedan bicikl s kvalifikacija za korištenje.

I kvalifikacije i natjecanje podijeljeni su na mušku i žensku kategoriju. Prvo mjesto u obje kategorije donosi poklon bon u Ciklocentru u iznosu od 1000 kn.

Generalni sponzori natjecanja je GIANT HRVATSKA.

bike sekcija, natjecanje