Čuješ?!: Demoler, Demoler, The Splitters, Silk Milk

Drugi utorak u novoj godini, 9. siječnja, rezerviran je za treću večer četvrte sezone KSET-ovog programa namijenjenog mladim i neovisnim bendovima te izvođačima. Na trećoj večeri nastupit će bendovi Demoler, Demoler, The Splitters i Silk Milk.

 

Demoler, Demoler je žanrovski sveobuhvatan bend rođen u grotlima zagrebačkih garaža koji čine poznata imena s različitih strana spektra naše scene. To su Nevio Smajić i Miro Gik (obojica ex-Electric Žare), Ivan Laić (Moskau), Konrad Lovrenčić (Elemental, Kries, Chui...) i Mak Murtić (Mimika...). Bend se u ranijoj postavi predstavio singlom "Waltzer", a početkom 2018. objavit će i svoj prvi LP album "Demoler" koji će uživo predstaviti u utorak na trećoj večeri natjecanja.

YouTube

The Splitters su autorski rock bend iz Splita koji je u procesu snimanja prvog albuma pod „Love sucks“! Bend čine Marko Komić (solo gitara), Petar Senta (ritam gitara, vokal), Antonio Komić (bubnjevi) te Josip Senta (bass gitara, vokal), a Zagrebu će svoj rad predstaviti upravo u KSET-u!

YouTube

Silk Milk je četveročlani instrumentalni sastav osnovan početkom 2015. godine u Rijeci. Stil glazbe se najlakše može opisati kao instrumentalni rock, ali s motivima prog/rocka, jazza, funka i disca. Glazbu radimo s velikim entuzijazmom i energijom. EP Silk Milk objavili su 2017. godine, s popratnim videospotom za pjesmu Sanchez. Postava benda su Luka Čargonja (bubnjevi), Goran Glušac (klavijature), Ivo Sekso (bass) i Marko Štalekar (gitara).

Bandcamp

YouTube

Dođi, podrži, poslušaj, uživaj i pozovi prijatelje! Vidimo se!

Ulaznicu za koncert možete nabaviti na ulazu na dan koncerta po cijeni od 10 kn do 22:30, dok nakon 22:30 ulaz košta 15 kn. Ako skupiš sve ulaznice u finalu te čeka Volim Ljuto iznenađenje!

Program je djelomično financiran od strane Ministarstva kulture.

 

Partneri:

AVID produkcija

Pivovara i pivnica Medvedgrad

Robert Bašić

Treći Svijet

Volim ljuto

čuješ, koncert