Hard Bass Adidas - три полоски

Na Badnjak, 6.1.2018., održat će se treće izdanje najboljeg antišpijunskog sastanka na kojem će biti govora o poboljšanju geopolitičke situacije država istočnog bloka u odnosu na američki, novopatentiranim antišpijunkama (sunčane naočale s ugrađenim senzorom za krivo squattanje) i svakako o šifriranju vaših recepata za kvas i kisele krastavce da se izbjegne špijunsko plagiranje i korištenje u neetičke svrhe.

Gopnička zajednica vas poziva da ponovo uzmete vaše trenirke, potkošulje, kvas i dođete nakon napornog dana antikapitalističke borbe u KSET na Slav-wellness tretman kakav još niste doživjeli!

DJ E.Squatternik potrudit će se da vam neizbježno squatanje uz Adidas i vodku upotpuni selekcijom iz najtamnijih kuteva pripyata.

Zbog iznimnog uspjeha prošlih sastanka, Slav squat raspašoj opet će biti u KSET-u, a ovoga puta će zbog svečanosti manifestacije trajati do 03:00.

Svaki gopnik u Adidas trenirci plaća upad 10 kn, a ako mu je u pranju, onda plaća 15 kn. Špijunima na ovom partiju, kao i na prošla dva, nije mjesto.

Na ulazu će vas dočekati shot sumnjive tekućine dobrodošlice i krastavac za najbolji Slav squat doživljaj.

Šank KSET-a radit će do ponoći, a mi Slavenstva radi puštamo vas da ponesete i vlastite tekućine.

А ну, чики-брики и в дамки!

-Bandit (S.T.A.L.K.E.R.)

hard bass, slušaonica