Tam Tam Music Festival

Tam Tam Music Festival u svojih 6 godina održavanja postao je miljenik kako regionalnih bendova, tako i regionalne publike. Festival se održava u malom mjestu Sućuraj na otoku Hvaru te svake godine uživa velike količine sunca, dobrih ljudi i dobre atmosfere, a ove godine Tam Tam i KSET donose ljetni povjetarac u hladni Zagreb.

U petak, 8. prosinca, u KSET-u će se održati kopneno Tam Tam izdanje koje će, naravno, biti festivalskog karaktera pa će tako nastupiti 3 izvođača koji su dobro poznati publici tog sunčanog festivala.

Prvi izvođač kojeg najavljujemo su odlični beogradski Dogs in Kavala koji su ove godine prvi puta nastupili na Hvaru. Njihov eksperimentalni stil karakterizira mješavina garažnog rocka i psihodelije, a svi koji su ih uživo slušali znaju da na nastupima im ne treba ništa više od energije glazbe da prenesu svoju poruku. Osim Tam Tam-a nastupali su i na ljubljanskom MENT-u, Indirekt Showcase Festivalu, Demofestu te s Repetitorom, regularnim gostima u Sućuraju.

Njihovu glazbu možete poslušati na Bandcamp stranicama.

Drugi izvođač domaći je bend Nemeček koji nije stranac ni Tam Tam-u ni KSET-u. Osnovani su 2007. godine, a sviraju rock and roll onako kako ga oni vide i misle da u 21. stoljeću treba zvučati. Kako sami kažu, utjecaja je previše da bih ih sad nabrajao, a dolaze iz raznih grana umjetnosti, najmanje iz današnjeg rock miljea.

Zadnji nam se priključuje miljenik festivala i zagrebačke publike - Seine! Nedavno su nakon brojnih koncerata u regiji promovirali album prvijenac "Sno sna" koji se može poslušati na Bandcamp stranici Moonlee Recordsa.

Karte po pretprodajnoj cijeni od 30 kn mogu se kupiti u KSET-u i Dirty Old Shopu, dok će na dan koncerta koštati 40 kn

tamtam, festival, koncert