My Buddy Moose - promocija albuma "IV"

Jedan od najboljih domaćih albuma ove godine, prema mišljenju glazbene kritike, konačno će doživjeti svoju koncertnu promociju u Zagrebu. My Buddy Moose dolaze u KSET gdje će 23. studenoga publici predstaviti hvaljeni album “IV”.

Čak i prije službenog izlaska, novi je studijski uradak riječkog benda zainteresirao javnost, a prava poplava odličnih kritika i recenzija krenula je početkom ljeta kada je album “IV” u izdanju Dancing Beara ugledao svjetlo dana.

Snimljen u kastavskom studiju GIS, mixan na relaciji Rijeka-Hamburg i masteriran u Seattleu, album donosi 10 novih pjesama u kojima su My Buddy Moose nastavili svoje putovanje prostranstvima americane, power popa i indie-rocka, izlazeći pritom i u rukavce nekih novih glazbenih izričaja. Za odličnu produkciju zaslužni su, uz članove benda, Matej Zec i Matthew Emerson Brown, poznat po suradnji s mnogim velikim glazbenim imenima.

Album “IV” je doživio i svoje vinilno izdanje koje uz jedinstveni dizajn Envera Krivca i Dobriše Radovanovića predstavlja pravi užitak za uši i oči.

Riječane mnogi smatraju jednim od najboljih domaćih live bendova čiji energični nastupi rijetko koga ostavljaju ravnodušnim.

U KSET-u će im se na pozornici pridružiti i brojni gosti, a o kome se točno radi dečki iz benda za sada skrivaju.

U svakom slučaju - Zagreb, 23.11.2017., klub KSET, koncertna promocija My Buddy Moose “IV” - ne propustite.

Album poslušajte na Bandcampu ili Deezeru

Web / Facebook / Twitter

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 40 kn možete kupiti u KSET-u i Dirty Old Empireu. Na ulazu će koštati 50 kn. Ulaz se otvara u 20 sati, a koncert počinje u 21:30.

koncert, promocija