Game Night: Dragon Ball Z

Napokon su vjerni fanovi dočekali da pokažu znanje i nešto pomalo sreće u jednim od najpopularnijih naslova s prelaska stoljeća - Dragon Ball Z! Nije ovo uobičajen event, jer će osim fighting skilla biti potrebno i znanje!

14.11. u sklopu GameNighta, predstavljamo turnir u igrici Dragon Ball Z Budokai 3, a 15.11., dan kasnije, Dragon Ball Z kviz u kojem napokon možete upotrijebiti sve one bekorisne fun factove koje ste do sada skrivali od scoutera.

Prijave za GameNight vršiti će se na licu mjesta, a prijave za Dragon Ball Z kviz će se vršiti online na linku koji ćemo uskoro objaviti zajedno s listom filmova i saga koje se nalaze na kvizu.

Kvota za kviz je 15 timova po maximalno 4 osobe. Organizator kviza će se javiti sretnih 15 timova koji će morati potvrditi sudjelovanje na kvizu. Ako neka od tih ekipa otpadne, javljamo se sljedećoj ekipi na listi.

Svrati u KSET oba dana jer za najbolje pojedince i timove biti će spremne zavidne nagrade koje je osigurala i Carta Magica.

Vrata oba dana otvaramo u 20 h te počinjemo kada se popuni kvota, odnosno, kada dođu svi unaprijed potvrđeni timovi.

Upad na Game Night je 5 kn za studente, a 10 kn za one koji to nisu. Akontacija za DBZ kviz iznosi 10 kn po članu tima, a za ostale koji ne sudjeluju u kvizu, vrijedi isti cijenik ulaska kao i za Game Night.

Vidimo se!

game night, game quit