Le KSET Noir

Pod okriljem crne boje, 08. studenog, vraćamo se na kraj 19. i početak 20. stoljeća. Obasjan rijetkim svjetlima jarkih boja, zavijen u crno, KSET se na jednu večer pretvara u središte svjetskog Cabareta.

Ekstravagantne zabave oličje su tog vremena, a na njima se pokazivala sva raskoš bogatstva stečenog na razne načine – pokazivanjem impresivnih kolekcija biserja, novih poletnih haljina, a neizostavan dodatak bila je i traka za kosu s umetnutim crnim cvijetom ili perjem. 

Iako će se KSET pretvoriti u žarište svjetskog Cabareta, naravno, nećemo se zadržati samo na tome – priređujemo spektakularnu večer punu mješavine žanrova. Puštat ćemo baš za tebe sve u rangovima swinga, electro swinga i noir glazbe, a možda se nađe i pokoje iznenađenje.

Možemo te samo potaknuti još više kad ti kažemo da ćeš čuti neke od svjetski poznatih ikona starog doba poput Josephine Baker, Edith Piaf, Charlesa Aznavoura i Glenna Millera. Na listi za igranje naći će se i mnogi suvremeni komadi velikih umjetnika poput Parova Stelara, Caravan Palacea ili Chinese Mana.

Preporučeni dress code je outfit inspiriran Gatsbyjem, a cijena ulaza je 5 kn.

slušaonica, cabaret