Čuješ?!: Iquit, Martin Hadelan, Koordinatori

U utorak, 7. studenog, održava se prva ovogodišnja večer KSET-ovog programa Čuješ?, namijenjenog mladim i neovisnim bendovima/izvođačima. Na prvoj večeri dočekuju nas Quit, Martin Hadelan i Koordinatori.

Iquit je tročlani bend iz Zagreba koji se od 2013. godine sastaje jednom tjedno i pravi buku u prostoriji za probe uz obavezno druženje i pivo. Sviraju autorske pjesme fuzije punk-rock/noise glazbenih izričaja s Igorom na gitari i vokalu, Goranom na basu i još jednim Igorom na bubnju. Kompletan repertoar čini desetak pjesama od kojih su polovica instrumentali, dok na drugoj polovici gitarist Igor urla o životnim problemima.

https://iquitband.bandcamp.com/

Martin Hadelan je kantautor iz Koprivnice. Njegovi glazbeni uzori su široki, ali pjesme koje piše najviše se mogu odrediti kao pop uz malo dodatka rocka. Ono što pokušava prezentirati jest važnost pozitivnosti danas, kao i jedinu stvar koja nas sve zajednički povezuje – ljubav. S osmijehom na licu pokušat će i vama iznuditi jedan!

Koordinatori su bend iz Zagreba koji se sastoji od dva člana - Luka (vokal i gitara) i Mihael (bubanj). Zajedno sviraju oko godinu dana, a ono što opisuje njihov zvuk je rock s elementima bluesa. Velika im je čast predstaviti se publici te prenijeti njihovu pozitivnu energiju.

Dođi, podrži, poslušaj, uživaj i pozovi prijatelje! Vidimo se!

Ulaznicu za koncert možete nabaviti na ulazu na dan koncerta po cijeni od 10 kn do 22:30, dok nakon 22:30 ulaz košta 15 kn. Ako skupiš sve ulaznice u finalu te čeka Volim Ljuto iznenađenje!

Program je djelomično financiran od strane Ministarstva kulture.

Partneri:

AVID produkcija

Pivovara i pivnica Medvedgrad

Robert Bašić

terapija.net

Treći Svijet

Volim ljuto

koncert, natjecanje