Naxatras + Quentin

U srijedu, 25.10., zagrebački KSET ugostit će Naxatras, psihodelične rockere iz Grčke, koji su trenutno na velikoj europskoj turneji.

Naxatras je bend postoji 5 godina, a u tom periodu analogno su snimili dva albuma naziva “Naxatras” (2012.) i “II” (2015.) te EP, dok se u zadnje vrijeme naslućuje da bi i treći album uskoro mogao ugledati svijetlo dana. U Zagrebu će nastupiti prvi put, a njihove live svirke poznate su po velikoj količini energije koju prenose publici pomoću glazbe koja kombinira elemente psihodeličnog rocka, progresive i stonera.

Na bendovom Bandcampu mogu se preslušati sva dosadašnja izdanja:

https://naxatras.bandcamp.com/

https://www.facebook.com/naxatras

Kao podrška psihodeličnim rockerima iz Grčke, Naxatrasu, 25.10. u KSET-u pridružuju se finalisti ovogodišnjeg KSET-ovog programa namijenjenog neosvisnim bendovima, Čuješ?. Instrumentalni Quentin iz Ivanić Grada kombinira više žanrova odjednom među kojima se mogu naći stoner, post-punk, psychedelic rock, noise te još mnogo drugih. Prije nešto manje od godinu dana su izdali EP pod nazivom “100“, a u jesen ove godine se spremaju nazad u studio.

https://quentinjam.bandcamp.com/

 

Karte je u pretprodaji moguće kupiti isključivo u Dirty Old Shopu i KSET-u po cijeni od 40 kn. Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 50 kn.

koncert, psychedelic rock