From Another Mother + Rens Argoa

Svi idu na Gibonnija a tebi to fakat nije đir? E pa u subotu 21.10. u KSET stižu nade alternativne scene u zlatnim godinama From Another Mother i Rens Argoa. U ljubav vjere nemaju, ali u žestoke riffove se pouzdaju.

From Another Mother zagrebački je trio koji svira svojevrsnu verziju prog rocka i punk fusiona, a u suštini su jedna vrlo melodična i energična mješavina dobrih vibracija. Nastali su krajem 2012. godine i iza sebe broje podosta svirki po Srbiji, BiH, Sloveniji, Crnoj Gori i Hrvatskoj. U 2016. godini osvajaju prvo mjesto na "Čuješ?!" festivalu u Zagrebu i nemalo zatim pobjeđuju i na festivalu "Omladina" u Subotici. Početkom tekuće 2017. izdali su svoj prvi album "Epileptir" koji je pokupio veoma pozitivne ocjene glazbene kritike, a time i naklonost publike na samim nastupima.

Nakon izdavanja Epileptira, uzjahali su na turneju u sklopu koje su obišli 15ak gradova Balkana kako bi promovirali album. U sklopu spomenute turneje i od izdavanja albuma nisu svirali niti promovirali album u Zagrebu s ciljem da to bude jedan poseban događaj.

Album Epileptir možete BESPLATNO skinuti na :

https://fromanothermother.bandcamp.com/album/epileptir i/ili kupiti u fizičkoj formi na svirci kao i ostali merch.

FB : https://www.facebook.com/fromanadamada/

YT : https://www.youtube.com/channel/UCeoL81HVxMJXpDHyirnGk2A

BC : https://fromanothermother.bandcamp.com/album/epileptir

........................................................

Rens Argoa je bend bez fiksne glazbene orijentacije koji jednako tako neobavezno doživljava i uloge trojice osnovnih članova u grupi pa se kroz izmjene zaduženosti za instrumente i brojne gostujuće članove na posljednjem od dosadašnja tri albuma nastoji rastegnuti i narasti u smjerovima poput jazza, orkestralne glazbe, prog-rocka i svega na što su im srca putem nabasala. Sa zadovoljstvom će vam predstaviti svoj posljednji uradak "Luciferin" uz društvo ekipe koja je sudjelovala u radu na albumu sa svojim talentima koje dečki nažalost nemaju -ljepotom, frizurama, vidovitošću, smislom za humor, pameću i kojekakvim glasovima i glazbenim instrumentima!

FB : https://www.facebook.com/rensargoa

YT : https://www.youtube.com/watch?v=MDUydQyQ7I4

BC : https://rensargoa.bandcamp.com/

Učini pravu stvar i ulaznicu uzmi u KSET-u (od 1.10.) i Dirty Old Shopu (od 1.10.) po cijeni od 25 kn. Na dan koncerta će biti potrebno izdvojiti 35 kn. Ulaz se otvara u 20h, a detalji o satnici bit će objavljeni na Facebook eventu.

koncert, fromanothermother, rensargoa