Fototečaj u organizaciji Fotosekcije KSET-a (Uvodno predavanje)

Uoči nove akademske godine, započinje i nova sezona Fototečaja! Za sve studente i zaljubljenike u fotografiju, Fotosekcija KSET-a organizira tečaj čije će se uvodno predavanje održati u petak, 20. listopada.

Fototečaj ima dugogodišnju tradiciju i otvoren je za fotoljupce svih dobi, a obuhvaća osnovni teorijski dio te analogni i digitalni teorijski dio (ili oba – ovisno o preferencijama) uz brojne radionice i praktičan rad.

Praktični dio Fototečaja obuhvaća rad u tamnoj komori (negativ i pozitiv proces) te obradu fotografija pomoću alata za obradu (uz predavanja i praktične zadatke), a sve polaznike očekuju i dodatne tri radionice – kontrola postavki na fotoaparatima, radionica svjetla i zajedničko fotografiranje.

Ako niste sigurni koji procesi se odvijaju unutar vašeg fotoaparata, što se krije u mraku tamne komore i ne znate kako samostalno razviti crno-bijeli film ili na što trebate paziti pri kupnji novog digitalnog fotoaparata, prijavite se na Fototečaj i saznajte odgovore na ova i brojna druga pitanja.

Uvodno predavanje tečaja je besplatno i dobrodošli su svi kako bi se informirali o sadržaju i plaćanju tečaja.

Više informacija o tečaju i prijavama za besplatno uvodno predavanje, posjetite: http://fotokset.org/

fototečaj, fotosekcija, tečaj