NORD - promocija albuma + Diyala, DJ Yesh, Barbara Munjas

Riječki alter rock sastav NORD održat će svoju zagrebačku promociju albuma prvijenca "Play Restart" 05.10., a uz njih će nam se predstaviti i vrlo zanimljivi akteri hrvatske alternativne glazbene scene - Diyala & Yesh te Barbara Munjas iz porečkih Barbara.

Tri nastupa na prvi pogled različitih, a opet svjetonazorski srodnih glazbenih svjetova učinit će ovaj četvrtak vrlo zanimljivim za sve koji se, namjerno ili slučajno, nađu te večeri u KSET-u.

Nordov album prvijenac "Play Restart" izašao je 21.04. pod okriljemGeenger Recordsa, a radi se o alternativno/eksperimentalnoj rock skupini s riječkom adresom, osnovane u listopadu 2013. godine.

Nord čine Mihael Prosen na poziciji vokala i bass gitare (poznat i kao bivši pjevač hrvatskog metal prvoligaša Father), Tino Margan na bubnjevima, te gitaristički duo Vedran Vučković (poznat kao gitarist kultnog Unlogic Skilla) i Ivan Jović (Antitodor, Mortal Divinity), "pojačanje" koje je Nord pronašao u Puli.

Ulaznice će se moći kupiti u pretprodaji u KSET-u (od 29.9.) i Dirty Old Shopu po cijeni od 25 kn, a na dan koncerta će biti potrebno izdvojiti 35 kn. Ulaz se otvara u 20h, a detalji o satnici i početku pretprodaje bit će objavljeni na Facebook eventu.

koncert, alterrock