Game Night: Crash Team Racing #5

Vozimo se autićima u planetarno popularnoj Play Station 1 igrici Crash Team Racing!

Ono što ste tražili, to ste i dobili. Zatvaranje sezone #GameNighta odlučili smo počastiti sve naše vjerne gejmere turnirom najpoznatije igrice svačijeg djetinjstva, jedan i jedini Crash Team Racing! Uzaludno je trošiti slova na opis te igrice jer ako ste imali struju u svome kućanstvu – igrali ste CTR.

Profesionalci koji su već dolazili na prošle turnire znaju ulogu eventa ovog u njihovim životima. Ako biste morali birati između završenog faksa i igranja CTR-a svaki dan, jel bi igrali s Crashom ili Coco? Ne krivimo vas jer je i nama to najveći upitnik nad glavama u ovo vrijeme.

Dođite u utorak, 6.6., na zadnje izdanje #GameNighta u ovoj akademskoj godini. Tehnička sekcija KSET-a će se potruditi nanovo vas oduševiti prikladnim trofejem za pobjednika, a Disco sekcija KSET-a će vam udovoljiti potrebu za muzikom iz navedene igrice.

Vrata se otvaraju u 20h, a turnir počinje kada se skupi dovoljan broj natjecatelja. Broj natjecatelja je ograničen i dođite što prije osigurati svoje mjestu u turniru. Cijena upada je 5 kn za studente i 10 kn za ostale.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu eventa (5kn) ili za vrijeme dnevnog KSET-ovog šanka (0kn).

turnir, trofej, vožnja, kset, playstation