Ničim Izazvan + Mnogi Drugi

Sve popularniji sastav Ničim izazvan stiže 25. svibnja ponovo u zagrebački KSET. Ničim izazvan je sastav koji je obilježio posljednjih par godina pop uspona srpske scene te je uz Artan Lili postao perjanica novog srpskog zvuka. 

Prijateljstvo sa S.A.R.S.-ovcima (s kojima imaju zajednički singl “Glupost“) dovelo ih je prošle godine u Dom Sportova, a sudeći po hitovima koje redaju, između kojih se izdvajaju ”Trideset”, ”Beskućnik” (s Darkom Rundekom), ”O tebi” i ”Odlaziš”, ne sumnjamo da će osvojiti srca i zagrebačke publike.

Čak devet članova benda i široka instrumentalna postava (violina, truba, harmonika, trombon) formiraju inteligentni pop zvuk koji je bend predstavio na svoja dosadašnja dva albuma. 
Pjesma "O tebi" pokorila je radio-valove regije te skupila nepunih tri milijuna pogleda na YouTube-u. Muzika Ničim izazvan se ne može strpati u jedan žanrovski koš. Ovo je jednostavno mix puno toga, što alternativnog, što popularnog, ukratko, mješavina dobre i kvalitetne glazbe.
Oba njihova albuma su izašla za Lampshade Media (Marčelo, Hladno Pivo, S.A.R.S., Artan Lili), a bend će premijerno odsvirati pred zagrebačkom publikom i ponešto novog materijala.


FB: https://www.facebook.com/nicimizazvan
YT: http://www.youtube.com/user/bendnicimizazvan

Kao predgrupa Ničim izazvan nastupit će zagrebački bend Mnogi Drugi!

Mnogi Drugi su bend iz Zagreba koji svira akustični alternativni rock. Počeci benda korijenje vuku još iz prošlog stoljeća, dok se trenutna postava formira krajem 2014. godine. Uvijek ozbiljni u svojoj neozbiljnosti, Mnogi Drugi su u nešto manje od dvije godine ušli u mnoštvo finala glazbenih natjecanja, među kojima definitivno možemo izdvojiti koncert pred Manu Chaom.

YT: https://youtu.be/GYfpw7DqlQs

Ulaz se otvara u 20:00h, a koncert počinje u 21:00h. Karte su u pretprodaji po cijeni od 35kn u Dirty Old Empireu i na blagajni KSET-a. Na dan koncerta cijena karte će iznositi 50kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

Program je djelomično financiran od strane Ministarstva kulture.

koncert, alt, pop