TechTalk: “IT bez cenzure”

Svi znamo općenite priče o IT-u, stoga se na ovom predavanju bavimo nečim konkretnijim - dobrim stvarima koje su trenutačno ispred svake FER-ovke i svakog FER-ovca (a kojih možda i nisu svjesni), ali i zamkama i/ili iluzijama.

Aktualnosti u svijetu tehnologija, startupi, prosječni radni dan na poslu inženjera, dilema o inozemstvu - neke su od tema o kojima će bez cenzure pričati Krunoslav Sabljak, software arhitekt u COMBISu, a ujedno i bivši FER-ovac.

Ne propustite TechTalk u utorak 23. svibnja u 14 sati u KSET-u!

O predavaču: Krunoslav Sabljak

Krunoslav je preko deset godina u COMBISu, gdje se zaposlio još tijekom studija FER-a. Kontakt centar rješenja, CRM-ovi, Internet bankarstva, ticketing i analitički sustavi te razno razni web portali samo su neki od projekata na kojima je sudjelovao, zanima ga arhitektura i dizajn enterprise programskih rješenja, a u slobodno vrijeme se bavi Computer Visionom i IoT-om. Odnosno, pokušava se baviti. U svom radu preferira Javu ali voli zaprljati ruke i nekim drugim jezikom, podržava opensource zajednicu, cijeni umjetnost iako nema pojma o tome i voli sve što vole mladi.


p.s. Kruno ne dolazi praznih ruku!

techtalk