Peglica i Komandos - promocija albuma "Kefter Gatha"

Peglica i Komandos, jedan od bendova JeboTon kolektiva, u petak, 19.5., dolaze u KSET promovirati svoj album prvijenac koji nosi mistično ime Kefter Gatha. Nakon što su su svoj progresivni zvuk s elementima bluesa i psihodelije prezentirali nedavno u Čakovcu i Zadru,  Peglica se ovom prilikom parkira u KSET i roka i rola sve dok zadnji Gadur Gadur ne odluči razmislit o svome ponašanju!

Za one koji još nisu potpuno upućeni u priču, valja objasniti da je Peglica i Komandos intergalaktički rokenrol bend, koji je na inicijativu Komandosa, Peglicom poslan na Zemlju sa planeta Kefter, iz daleke galaksije Gatha, sa ciljem da suzbije loše utjecaje Gadur – Gadur carstva koji prožima sve pore univerzuma i širi nesnošljivi šund. U posadu Peglice ubrajaju se: Dr. Porno,  stari orguljaš i perverznjak sa Ištera, Kefterovog mjeseca; Feget Nebesky, gitarista iz crne rupe, vječna žrtva Šihterske mjesečine; Prof. Cvilgad, seronja koji odašilje krike gitare i glasa sa Opasnoga Garmača; Rštr, neobično biće iz Kish-tre koje tuče i tuče, sve dok ne zatuče; Vuljakomba – odvaljen od starog Kefterovog kamenja, vruća stena koja proizvodi najdublje zvuke.

Bend je stacioniran u Zagrebu gdje već nekoliko godina uspješno suzbija negativne vibracije Gadur Gadur sila. Početkom 2017. posada je uz pomoć Kramasoničnih zraka osmislila novo oružje za borbu, album simbolično nazvan po svemirskoj adresi posade Peglice: KEFTER GATHA.

Linkovi:

Bandcamp: peglicaikomandos.bandcamp.com/

Facebook: facebook.com/peglicaikomandos

YouTube kanal: https://goo.gl/n57QDI

Karte su u prodaji u KSET-u i Dirty Old Shopu po cijeni od 20kn prije koncerta, dok će na ulazu koštati 30kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert, blues, psihodelija