Game Night: Tekken 3 #3

Nakon više od godinu dana, vraća nam se jedna od najuspješnijih igara u KSET-ovom Game Nightu – Tekken 3. Spomenuto izdanje ne treba posebno prestavljati jer su svi bar jednom u svome životu zaigrali PlayStation, primili joystick u ruke i okušali se u bezveznom stiskanju po tipkama. 

No, ovaj turnir neće biti u takvom amaterskom duhu jer su natjecatelji već pokazali da su bolji od bezveznog tipkanja i  natjecateljski nivo i težinu igranja dižu na zavidnu profesionalnu razinu.

KSET, Unska 3, čeka na tvoju prijavu u utorak, 16.5., i najboljeg freestyle borca nagraditi će trofejem kojeg radi Tehnička sekcija KSET-a.

Počni vježbati Yoshimitsua, Paula i Ninu te zadivi publiku nikad viđenim pokretima i perfect rundama. Disco sekcija KSET-a će se pobrinuti za prigodni auditivni ambijent muzikom iz Tekken igrica, a sudionici natjecanja međusobno će se natjecati na best of 5 borbe. Zbog OP-a i spamanja, zabranjeno je koristiti Gona i True Ogrea.

Ulaz se otvara u 20h, a turnir kreće u 20:30h. Dođite što prije kako bi se prijavili jer je broj mjesta na turniru ograničen. Upad je 5kn za vlasnike x-ica, a 10kn za one bez.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0kn).

game night, tekken