Belau + Blkprnt

Mađarska downtempo poslastica Belau stiže u srijedu, 3.5. do Zagreba, točnije do KSET-a! Time započinju Hrvatsku mini turneju u sklopu promocije novog albuma The Odyssey. Kod nas dolaze nakon uspješne Mađarske turneje, te odlično primljenih nastupa u susjednim zemljama, a nedavno su potegli čak i do Londona!

Sanjive melodije te elegantno ljetni ritmovi posloženi vrhunskom produkcijom prikupili su albumu brojne pohvale kritike, čak i izvan okvira matične zemlje. Uspoređujući ih s izvođačima poput Bonoboa i Cheta Fakera, mađarska glazbena struka nagradila je Belau s najvažnijim nagradama u polju elektroničke glazbe za proteklu godinu.

Belau je započeo u 2015-oj kao solo projekt Pétera Kedvesa koji je inspiraciju za svoju glazbu dobio za vrijeme odmora u Petrčanima kraj Zadra. Bend je u međuvremenu narastao i danas ga čine četiri člana, a uživo opako zvuče.

Multimedijalni projekt iz Zagreba, BLKPRNT, fuzija je bristolskog trip-hop zvuka i future jazza suprostavljenih hip-hop elementima.

Damjan Morello, Dino Lujo i Nodef čine okosnicu benda na čijoj viziji se gradi zvuk BLKPRNT-a, a cjelokupan dojam odlično upotpunjuju glazbenici čije vještine i kemija najviše dolaze do izražaja u live izvedbi. BLKPRNT svira autorske stvari, a uskoro će objaviti i prvi samostalni singl “Back to basics”, kojeg ćete moći čuti uživo u KSET-u.

Karte su u prodaji u KSET-u i Dirty Old Shopu po cijeni od 25kn prije koncerta, dok će na ulazu koštati 35kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn). Šank radi do ponoći.

koncert, downtempo