After MI Caffe

Znaš onaj osjećaj kada učiš na vrijeme, koncentriraš se na svaku pročitanu riječ, ne trebaš 2 hektolitra Red Bulla da imaš energije jer, zbog zavidne organizacije vremena, uredno spavaš 8 sati dnevno i na kraju položiš sve ispite tako dobro da se nagradiš ludim provodom u KSET-u? Kakav god bio ishod ispita, svi se možemo složiti sa zadnjim dijelom rečenice.

Disco sekcija KSET-a još jednom će pomno razabrati najsvježije i najbolje stare hitove te vas natjerati da zaboravite sav stres, nezadovoljstvo i kojekakve loše misli uzrokovane ispitima. Plesnim i pjevačkim umijećem pokušaj zadiviti kolege koji će u Medvedgradskoj pivi vidjeti izliku izbjeći te u najširem mogućem luku i ne pozdravljati te ostatak semestra zbog loših auditivnih i vizualnih podražaja koje su im priuštio. Totally worth it.
Očekujemo te u KSET-u, Unska 3, 28.4. na najveselijoj zabavi posvećenoj najneveselijim ispitima.

Vrata se otvaraju u 21h. Ulaz je besplatan za studente FER-a, 5 kn za studente ostalih fakulteta (uz predočenje iksice), a 10 kn za sve ostale.
Šank radi do ponoći, ali možete donijeti i svoju cugu.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

kset caffe, after mi