Choose life! Trainspotting slušaonica

Izaberi život. Izaberi fakultet. Izaberi studentski posao i 17 kuna po satu. Izaberi pretplatu i 5 GB mobilnog prometa da bi čitao inspirativne poruke na slikama trešanja s Facebook profila. Izaberi Netflix, Playstation 5, iPhone 8 i dvije različite aplikacije koje će ti pomoći da prestaneš pušiti. Izaberi upalu listova, #instafood, pivo s okusom grejpa i BPA-free boce.

Izaberi studentski paket u PBZ-u i minus na računu. Izaberi ekipu. Izaberi cipele s platformom, bijele tenisice, choker i whatever. Izaberi IKEINE lampe, Ramones majicu iz H&M-a i decoupage. Izaberi gledanje kvizova uz hladnu pizzu s Pauze.hr. Izaberi sjedenje na predavanju četvrtkom ujutro okružen ljudima koji ne znaju tko je Irvine Welsh samo zato što nije meme. Izaberi lazanje u menzi s njima. Izaberi trash party petkom na kojem će ti obrijana skojevka pokazivati slike svojih mačaka i pokušaj se ne ubiti nego povraćaš burek s kolodvora. Izaberi svoju budućnost i možda još jedan fakultet ili online tečaj. Izaberi Erasmus Plus. Izaberi život.

Mi smo odabrali izabrati nešto drugo. A razlozi? Što će vam razlozi ako možete plesati.

Zadnju srijedu u travnju glazbene želje prepustite nama. Slušat će se Iggy Pop, New Order, Devo, David Bowie, Blur, The Smiths, The Clash, Lou Reed, Primal Scream, Damon Albarn, MC5, Pulp, Leftfield, Joy Division, Underworld, Run DMC, Talking Heads, Kraftwerk, Stone Roses, The Vaselines, Ride, The Buzzcocks, Pixies, Depeche Mode, The Specials, B-52's, Blondie, The Damned, Beastie Boys, Gang of Four, Sonic Youth, Sex Pistols, Oingo Boingo, Bauhaus, The Cure i sve što bi bilo na soundtracku Trainspottinga da je trajao 8 sati.

Cijena za ove skupe hitove biti će svega 5 kuna za studente dok će ostatak publike morati izdvojiti 10 kuna.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu za (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0kn).

slušaonica