Pauwels + Jeffk + Partout Partout

Iz Francuske u Zagreb slijeće neprikosnovena math rock sila Pauwels. Ovaj instrumentalni strasburški peterac, od kojih su dvojica na zasebnim setovima bubnjeva, melju sve pred sobom na putu do KSET-ovih daski koje život znače energičnom mješavinom matematičkih ritmova s kraut, stoner, noise i post-rock zvukom.

Iza sebe imaju 4 EP-a i albuma, od kojih će aktualni Uns nemilo predstaviti i ovom prigodom. Ekipa preferira nastupati rame uz rame s publikom stoga sve što preostaje je baciti oko/uho na neki od ovih linkova i uvjeriti se u kaotično veličanstvo koje isčekuje okupljene u KSET-u u srijedu 19.4.

https://pauwels.bandcamp.com

Pauwels Live:

http://bit.ly/2oghSdU

http://bit.ly/2nRZwNb

http://bit.ly/2nRYaCf

Kao podršku sa sobom dovode i „lonely dance post rock“ sastav Jeffk iz Leipziga. Svoju muziku temelje na gradaciji koja eksplodira u melodijama prožet groove i drone. Unatoč desetljeća djelovanja benda, izdali su tek 2 EP-a snimljenog materijala zbog apsolutne orijentiranosti svirkama uživo. Kao jednu od važnijih treba istaknuti nastup u ulozi predgrupe za God is an Astronaut.

https://jeffk.bandcamp.com

Jeffk Live:

http://bit.ly/2o9Pbi7đ

Ali to još uvijek nije sve. Zadnji hračak na ovom sprovodu duše ispljunut će Partout Partout kojeg čine neki članovi Pauwelsa. Riječ je o duetu koji nema to post-rock strpljenje koje iziskuje Jeffk. Ovi „electro-math party boys“ pomoću loopova i nervoznih ritmova stvaraju nepredvidljive zvučne krajolike bučnih elektronika i teških riffova iz crtića.

https://bisouspartoutpartout.bandcamp.com

Partout Partout Live:

http://bit.ly/2oa6rUz

Ulaznice za koncert moći će se kupiti na ulazu na koncert za 25 kn. Ulaz se otvara u 20h. Informacije o početku koncerta potražite na FB eventu.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

 

koncert, math, rock