Game Night: Catan

Napokon baciš dvojku nakon pola sata igre. Sve svoje resurse i moć uložio si na taj broj koji ti se napokon isplatio. Monopolom nad ovcama i mijenjanjem toga resursa na luci, došao si na zavidnih 3 boda dok tvoji protivnici stoje na 8 bodova...

Govoriš svima da si početnik i da ne znaš sva pravila, a zapravo si glumio da ne znaš igrati da bi imao opravdanje za poraz. Bacanjem sedmica par krugova zaredom osiromašio si protivničke igrače i svoje nade u pobjedu polažeš u neotkrivene kartice razvoja i lopova jer su pokrili cijelu mapu svojim cestama. Catanstrofa.

No, ajmo preći na stvar. Ako si prepoznao igru u ovih par rečenica, imamo dobru vijest za tebe! U KSET-u u utorak, 18.4., održava se turnir u Catanu (Settlers Of Catan) te okupljamo sve strastvene igrače ove igre da zajednički pokažu svoju mržnju prema ljudima s monopolom na ovcama. Za one najbolje imamo pripremljene simpatične nagrade. Disco sekcija KSET-a pobrinut će se za auditivni ambijent s naglaskom na elevator music.

Prijave se vrše na licu mjesta, a broj sudionika je ograničen tako da dođite čim prije!

Ulaz se otvara u 20h, a turnir počinje kada se skupe svi igrači, što je oko 20:30 h. Cijena upada je 5kn za studente, a 10kn za ostale.

Sa sobom je potrebno imatu člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu eventa (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a nakon 10.4. (0kn).

Heksagon>Pentagon.

game night, catan