TechTalk: “Automate all the things”

Kako izgleda development na platformi koja obrađuje stotine milijuna transakcija dnevno? Kako osigurati da razvoj novih featurea ne naruši postojeće? Kako developeri uspijevaju pratiti promjenjive potrebe tisuća klijenata?

Ako bi se odgovor morao sažeti u jednu riječ to bi bila automatizacija. U ovom predavanju razradit ćemo tu jednu riječ i vidjeti kako nama u Infobipu automatizacija pomaže održati kvalitetu usluge, koda i samog developmenta. Pri tome ćemo na konkretnim primjerima zadataka iz prakse vidjeti automatizirano testiranje, deployment u produkciju i generiranje koda.

Pridružite nam se u četvrtak u 14 sati na još jednom TechTalku u KSET-u!

 

Predavač: Josip Antoliš, Software Engineer/Team Leader

Ima tri i pol godine iskustva rada u Infobipu, gdje se zaposlio nakon završenog studija matematike na Zagrebačkom PMF-u. U tom vremenu je radio na svemu od backend servisa i baza podataka do web aplikacija. Zadnjih pola godine vodi tim zadužen za razvoj developerskog API-ja za Infobipove cloud usluge i integracije sa drugim SaaS servisima. Pri tome većinu svoga posla odrađuje u Javi i Groovyu, a s vremena na vrijeme iz gušta isproba neki novi JavaScript framework.

 

 

techtalk, automatizacija