Justin's Johnson - Promocija albuma "All in" + Damir Mylfer

Justin’s Johnson 11.3. dolaze u KSET u sklopu turneje kojom predstavljaju novi album pod naslovom “All in”! Radi se o drugom albumu energičnih Splićana, s kojeg su prošle godine izbacili singlove “All In” i “Tvrd”. Oba singla uz njihov karakterističan ska-punk zvuk sadržavaju i elemente swinga s kojim su svakako zapaprili stvari.

Nakon 12 godina sviranja po Hrvatskoj i regiji s etiketom demo benda, Justin’s Johnson su 2013. konačno objavili svoj prvijenac “Na krivom mjestu u pravo vrijeme” i potvrdili status jednog od predvodnika domaće ska scene. Izdavanje albuma popratile su brojne pozitivne kritike te rasprodani koncerti.

Nastupi Justin’s Johnsona su oduvijek bili puni pozitivne energije, vruće atmosfere i plesa što su pokazali i na brojnim festivalima od kojih vrijedi istaknuti novosadski EXIT na kojem su nastupili prošlog ljeta. Ako je suditi po najsvježijem materijalu, bend je u kreativnom naponu snage, a da je isti slučaj i sa svirkama uživo možete se uskoro uvjeriti u KSET-u!

Prije Justin's Johnsona zagrijat će nas Damir Mylfer. Damir Mylfer (my looping fever) je zagrebački kantautor i dugogodišnji sudionik alternativne scene. Bio je član brojnih bendova od kojih je najznačajniji Milfitter (post-grunge) čiji je frontman i autor pjesama od 2011. godine. Prošle godine je započeo solo karijeru koristeći looper procesor, beatbox ritam, gitaru i vokalne dionice. Njegovi autorski uradci nastaju sintezom avangardne poetike i afektiranoga dream pop izričaja. Početkom 2017. izdaje prvi singl "Mora", sniman i produciran u Glazbenoj kući.

Karte su uskoro u prodaji, moći ćete ih kupiti u KSET-u i Dirty Old Shopu po cijeni od 30 kn u pretprodaji ili 40 kn na dan koncerta.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert, ska, punk