KSET Caffe: Trash Bandicoot

Nakon što ste vidjeli cover sliku ovog eventa, malo tko od vas će prije nego što stisne going samo zbog slike, scrollati do najave da se uvjeri da je to event upravo za nju/njega. Pravite se nedostižni i mislite da ste teška osoba za osvojit? E tu mi nastupamo. KSET Caffe: Trash Bandicoot je event koji će sa sigurnošću probuditi malo dijete u vama bezvremenskim hitovima 90-ih i ranih 00-ih uz najpoznatije soundrackove hit igrica proteklih dvaju desetljeća.

Ako ste oduvijek htjeli izaći negdje gdje želite čuti Snoop Dogga, Rammstein, Kinoklub Danijela Popovića, Britney i Sennu M, a da ne morate pritom promijeniti najmanje 3 lokacije, vidimo se 10.3. u KSET-u gdje će vas DJ-evi Disco sekcije uvjeriti da ste najbolji plesači i nakon 2 pive.

Lijepite u event prijedloge pjesama, a u ponoć kada se kalendar prebaci na 10.3., prigodnu pjesmu koja ima najviše lajkova nagradit ćemo s +1 upadom i cugom na šanku.

Vrata se otvaraju u 21h. Šank radi do ponoći, ali možete donijeti i svoju cugu. Upad za studente je 5kn, a za nestudente 10kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

caffe, trash