ROLO - promocija albuma + Sfumato

ROLO je projekt 3 splitska glazbenika različitih glazbenih pozadina (Leut Magnetik, Lažni Brkovi, Beta Bombe), a instrumentarij benda čine bubanj, bas, gitara i ostala elektronička pomagala. Nedavno su nastupili na 35. Brucošijadi FER-a, a u četvrtak, 9.3., u KSET-u predstavit će svoj istoimeni album kojeg su izdali prošle godine.

Album je moguće poslušati na rolosplit.bandcamp.com, a recenzija albuma može se pročitati na http://klfm.org/rolo-rolo/. Intervju sa Sound Reportom: http://www.sound-report.com/intervju/rolo.

Da momci iz Splita ne bi bili usamljeni na KSET-ovom stageu, pridružit će im se zagrebački bend Sfumato, dio kolektiva JeboTon. Sfumato je također trojac koji svira pretežno instrumentalni schizo-funk, a njihov groove lako će vas osvojiti. Neviđene Užitke koje su live odsvirali na Radiu Student možete poslušati na https://m.youtube.com/watch?v=6kAHKn7EiLw.

Cijena karte za ovaj koncert u pretprodaji biti će 25kn, dok će na dan koncerta iznositi 35kn. Karte će biti moguće nabaviti u KSET-u i Dirty Old Shopu, više o početku prodaje uskoro.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert