TeamUp! - Land a Startup Gig

Ponavljamo TeamUp! u prostorima KSET-a u organizaciji Lean Startup Croatia, Founder Institute-a i SPOCK-a. Ovaj put događa se u srijedu, 8.3.2017., od 17:30 sati.

Nakon sjajnog TeamUp! događanja prije mjesec dana, nastavljamo u još boljem formatu!

Otvaramo prijave za sve startupe* koji su u potrazi za co-founderima, zaposlenicima i suradnicima.

Bilo da tražiš developere, designere, sales force, kreativce, eksperte, networkere, industry insidere, savjetnike ili trebaš popuniti druge praznine svom timu - ovo je događanje na kojem se želiš predstaviti!

Osim što će svaki startup tim predstaviti svoj rad, ideje i misiju kroz 5-minutni pitch, event će im ponuditi da među publikom pronađu i svoje zaposlenike. Neki od njih su možda studenti, a neki žele promjenu u dosadašnjoj karijeri. Rad u startupu je dinamičan, pun izazova i odgovornosti, i jedinstvena mogućnost za stvaranje boljeg tržišta rada.

Uz sve to, ovaj TeamUp! dat će vam uvid u novosti sa startup scene te poticaj da nastavimo održavati tu zajednicu.

Posljednji TeamUp! obilježili su Meridda, Intelligent Warranty, MediaToolkit, e-Druid i Memgraph koji su izazvali veliki interes publike, a sa svim zainteresiranima uspješno nastavili razgovore nakon TeamUpa.

Prijavi se, predstavi što radite, kamo idete i tko vam nedostaje u timu!

Prijavi se za pitch!*

*prijava na TeamUp! namijenjena je startupima i timovima koji se nalaze u pred inkubacijskoj ili inkubacijskoj fazi. Etablirane tvrtke koje su zainteresirane predstaviti se u istom formatu, mogu se javiti organizatorima kako bi ih usmjerili na pravu adresu.

>>> Među prijavama će biti napravljena selekcija od strane organizatora, postoji mogućnost da dio prijavljenih pitcha na idućem TeamUp! VOL3.<<<

startup