Čuješ?!: Ogenj, točka56, Kočnica

Treća večer KSET-ovog programa za mlade i neovisne bendove održat će se 07.03. kada ćemo na pozornici gledati i slušati bendove Ogenj, točka56 i Kočnica. Dosad smo imali priliku poslušati 6 mladih bendova raznovrsnih stilova glazbe. Tako će biti i ovaj put jer sva tri gore spomenuta benda vam imaju nešto za reći na sebi svojstven način.

Pa krenimo:


Ogenj je koprivnički ethno/folk rock band koji djeluje od kraja 2015. godine. Bend je nastao od strane nekolicine entuzijasta i zaljubljenika u glazbu koji su imali želju stvoriti vesele pjesmuljke koji slave život i sve oko njega. Život samih glazbenika pretočen je u stvaralaštvo Ognja. Od kajkavskih tekstova koji govore o ljubavi, do veselih punk/polka poskočica, pa sve do mirnih blues i country tonova. U zadnje vrijeme su prilično koncertno aktivni pa ste ih mogli čuti u brojnim zagrebačkim klubovima poput Saxa, Vinyla, Vintagea, a u utorak 7.03. slušamo ih i u KSET-u. 

https://www.youtube.com/watch?v=obi1AHRkigo

Sastav točka56 čine Luka, Martin, Ivan i Ivan. Ovi su se krasni ljudi okupili kako bi uronili u svoje čarobne instrumente pokoravajući se ograničenjima i prednostima istih. Zvukovne boje i nježne vibracije zraka koje poput proizvoda duha tijela izlaze iz prstiju ruku ovih mladih umova mogu se opisati kao rock-jazz-blues-funk-junk-mishmashsvegaisvachega.

https://www.youtube.com/watch?v=7MyyKzANNmI

Kočnica je zagrebački funk-rap-rock sastav iz Zapruđa koji je osnovan krajem 2016. godine. Za sebe kažu da su im energični nastupi i zabava na prvom mjestu te se iznimno trude prenijeti to na publiku. Prvi singl iz vlastite produkcije, pod imenom „Spleen parizera“, izbacuju uz pomoć Sirka iz studija „136 records“. Ime im je simbolično nadjenuo Target iz legendarne rap skupine Tram 11 prilikom slušanja njihove glazbe. Trenutno rade na novom autorskom materijalu i live svirkama gdje stignu.

https://www.youtube.com/watch?v=c_z2mubyZTU


Ulaznicu za koncert možete nabaviti na ulazu u KSET na dan koncerta po cijeni od 10 kn do 22:30, dok nakon 22:30 ulaz košta 15 kn. Sakupljaj ulaznice jer 2 različite vode te na treći Čuješ?! besplatno!

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

Partneri:
Radio 101
Pivovara i pivnica Medvedgrad
terapija.net
SoundGuardian Portal

čuješ, koncert