Planinarska školica 2017.

Ajmo curice, ajmo dječaci, studenti i đaci - na Planinarsku školicu Planinarske sekcije KSET-a! Oduvijek čuješ zov brda i planina, ali nisi nikad znao kako mu odgovoriti? Jedinstvena prilika da naučiš sve o osnovama planinarenja je pred tobom!

U sklopu 4 dvosatna predavanja naučit ćeš sve što ti je potrebno da sa sigurnošću kročiš planinama Hrvatske i šire. Predavanja će se održavati svake subote, počevši sa subotom 4.3.2017. u prostorijama KSET-a u 12 sati, a održavat će se kroz cijeli 3. mjesec.

Kako znanje ne bi ostalo samo teoretsko, u sklopu školice imamo u planu povesti te na dva izleta kako bi planine doživio punim plućima. Prvi, jednodnevni izlet planiran je za nedjelju, 12.3., o njemu više na predavanju. Drugi, veći, dvodnevni izlet održat će se 1. i 2.4. na Kleku.

Cijena školice i izleta, za ranoranioce i pohađatelje školice, iznosi 100 kuna, a moguće ju je ostvariti plaćanjem do termina prvog izleta (12.3.). Nakon tog datuma cijena školice i izleta iznosi 130 kuna. Broj mjesta u domu je ograničen, sve prijave nakon popunjenja kapaciteta doma idu na listu čekanja.

Troškovi prvog izleta (onog 12.3.) nisu uključeni u cijenu školice.

Termini predavanja i lokacije:

4.3. u 12 sati, KSET

11.3. u 12 sati, FER

18.3. u 12 sati, FER

25.3. u 12 sati, FER

Termini izleta:

12.3. - Jednodnevni izlet

1. i 2.4. - Dvodnevni izlet na Klek

Za sva dodatna pitanja i informacije javi se porukom na našu Facebook stranicu ili na e-mail voditelja Planinarske sekcije: tonko@kset.org

planinarenje, školica