Kotlovnica w/ Felver, SzCh

Priča se da nam ožujak donosi toplija vremena, no znamo da to nikad nije sigurno. Ono što jest sigurno je to da nam dolazi nova edicija Koltovnice u subotu 4.3., ništa slabija od one prethodne.

Ovaj put vam predstavljamo dobro utisnuta imena zagrebačke DJ scene. Rezidenti Koltovnice Ante i Fran će dovesti atmosferu na radnu temperaturu. Szch će nas obasuti toplim lofi tonovima i uvesti u klimaks večeri za koji će biti zadužen svima poznati Marijan Felver. Izboji energije i ključanje zagarantirani!

Marijan Felver (Stereotip)

Opis za Marijana je skoro pa nepotreban. Legenda elektronske underground scene u Hrvatskoj koja organizira i vrti partije oko malog prsta od 1999. (18 godina da ne trebate brojati). Nastupio je u svim (!) zagrebačkim klubovima koji drže do glasa underground kluba u kojem se vrti house ili techno.  Budući da naš projekt traje tek godinu dana, sa zadovoljstvom smo ga pozvali u goste da upotpuni line up koji je već prošao ovom kompaktnom dvoranom pod nazivom KSET. Uvijek pazi na to da publici stvori dojam kojeg si je zamislio da bi im bilo najbolje te nas stvarno zanima kako će doživjeti KSET i što će nam u njemu ponuditi.

SzCh  (low income $quad)

Mladić iz Rovinja sa zagrebačkom adresom. Karizmatičan, visok i brkovit s puno ljubavi koja čuči u njemu i koju manifestira, između ostalog, kroz svoje pjesme. Producent koji ne poznaje granice će nam na večer Kotlovnice prezentirati svoj rad i djelo žanra housea zahvaljujući kojem je potpisao za Palisade Agency iz Montreala. Iako se ne pojavljuje vrlo često iza pulta, Filip nam se pridružuje u KSET-u i ponosni smo što je odlučio upotpuniti line up za ovu Kotlovnicu.

Upad je 35kn, a event počinje u 22:00h, a traje do 03:00h, što zapravo znači 5 sati neprestanog guštanja u probranim selekcijama već spomenutih gostiju. Cijeli event, kao do sada, streamamo na Youtube kanalu KSET-a, tako u svakom trenutku možeš vidjeti kako se zabavljaju svi osim tebe. Možda baš odlučiš doći!

Budući da nam šank radi do ponoći, dozvoljeno je unošenje vlastitih pića. Za njih ćete imati plastične čaše koje će se nalaziti na šanku te vodu  na koju će naši vrijedni volonteri  uvijek paziti da ne nestane. Molimo Vas da pazite kako se odnosite prema staklenoj ambalaži i da pokušate paziti na nju kako ne bi bilo neželjenih nezgoda. Također, molimo Vas da ne smetate DJ-e dok miksaju budući da se pult nalazi među Vama koji ste došli uživati u glazbi i plesu. Nadamo se da ne tražimo previše i da ćemo se svi skupa zabaviti!

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

 

kotlovnica, house, techno