Disco is not dead

Disco nije mrtav, disco je nemrtav. Zombi. 80-e isto nisu mrtve, pa tako iz nekog razloga djeca 90-ih u zadnje vrijeme stalno osjećaju nostalgiju za dobom u kojem nisu bili rođeni. Popularnost synthwavea usko je vezana uz spomeuti boom retra, a ako niste to već izvukli između redaka prije, tog žanra je većina pjesama koje ćete čuti na ovom programu.

U petak 3.3. dođite u KSET vidjeti kako zvuče nostalgija i alienacija u plesnim ritmovima. Glazbi će biti pridruženi i prikladni svjetlosni i videoefekti. Ako volite rubate memeove o depresiji i samoubojstvu ovo je definitivno event za vas. Disco is not dead je najegzistencijalniji party u gradu.

Slušamo: Com Truise, Electric Youth, Kavinsky, Flashworx, Tycho, Lazerhawk, Night Runner, VHS Dreams, Droid Bishop, Miami Nights 1984 i još mnoge druge.

Program traje od 21h do 1h. Upad je 5 kn prije 22:30, a 10 kn nakon.

Šank radi do ponoći, pa zbog toga dozvoljavamo da donesete svoje piće. Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

disco, synth, retro