Game Quiz III: First Person Shooter Edition with Croteam

KSET vas sa ponosom poziva na posljednji ovosezonski GAME QUIZ na kojem nam u goste dolaze ni više ni manje nego majstori gaming developementa Croteam (http://www.croteam.com/), game developer koji je najpoznatiji po svome Serious Sam serijalu.

Powered by: Mikronis

Tema kviza ovoga puta su FPS igre i njihove razne iteracije (UT, QUAKE, DOOM,…).

Natječe se u timovima od 3-4 natjecatelja u tri runde. Prva runda sastoji se od pitanja na zaokruživanje, druga od pitanja otvorenog tipa, a finalna runda rezervirana je za dva najbolje plasirana tima koji će se natjecati po principu eliminacije.

Nagrade nam osiguravaju naši gosti, Croteam, dok će se za vrijeme između rundi, te za sve ostale pristune koji se ne natječu, u klubu nalaziti Mikronis štand sa svojim gaming asortimanom na kojem ćete odmah moći isprobati neke od naslova iz kataloga Croteama. Svi posjetitelji će imati priliku isprobati Serious Sam VR u pravom 3D okruženju.

Po završetku kviza počinje panel s istaknutim članovima Croteama na kojem ćete imati priliku pitati sve što vas zanima o njihovim igrama, pa sve do savjeta vezanih uz rad u svijetu razvoja video igara.

P.S.: Natjecatelji će imati prednost prilikom isprobavanja VR setupa, budući da će svaki natjecatelj dobiti narukvicu za „brzi“ pristup VR uređaju.

Link za prijave: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScNrDYhSJ1cN9DKCMoPgYNhjxs8rFG_ltzFbK9tOI08DvSrUA/viewform

Participacija iznosi 15 kuna po članu tima, dok cijena ulaznice za one koji se ne natječu iznosi 10 kuna, odnosno 5 kuna uz predočenje iksice.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

gamequiz, croteam