Shield Patterns

26.2. u sklopu europske turneje u KSET će svratiti Shield Patterns, duo glazbenika koji zajedno stvaraju intenzivnu emotivnu glazbu punu igre svjetla i sjene koja je u isto vrijeme i melodična i nevjerojatno puna detalja.

Shield Patterns britanski je duo koji čine Claire Brentnall i Richard Knox (A-Sun Amissa/The Rustle of the Stars/Glissando). Kritički hvaljeni album Contour Lines (2014) i sljedeći EP Violet (2015) izdani su pod Richardovom izdavačkom kućom Gizeh, a najnoviji album Mirror Breathing izdan je u rujnu 2016. Sva izdanja mogu se poslušati na njihovoj bandcamp stranici - https://shieldpatterns.bandcamp.com/.

Tokom relativno kratke karijere surađivali su i dijelili pozornicu sa mnogim poznatim glazbenicima: alt-J, Dutch Uncles, Cult of Luna, James Holden, Portico, Olöf Arnalds, Woman's Hour, Bernard + Edith, Conquering Animal Sound, a u ožujku 2015. krenuli su na turneju promovirajući album Contour Lines.

Koncert počinje u 20:00h, cijena karata iznosi 20kn u pretprodaji te će se moći nabaviti na blagajni KSET-a i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) - više informacija o prodaji uskoro. Na ulazu će cijena karte biti 30kn.

Šank radi do 00:00h.
Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert, alternative