Google Hash Code

Misliš li da možeš unaprijediti raspored i rad Googleovih podatkovnih centara ili poboljšati odabir najbržeg puta kroz gradsku gužvu korištenjem Street Viewa? Preuzmi ulogu Googleovog inženjera i suoči se sa sličnim problemima na Hash Code natjecanju – timskom natjecanju u programiranju za studente i mlade profesionalce (18+) diljem Europe, Bliskog istoka i Afrike. Odaberi svoj tim i programski jezik, a na natjecanju će te dočekati stvarni inženjerski problemi i zadatci. Jesi li spreman za izazov?

Natjecanje je podijeljeno u dva dijela:

Online kvalifikacije

23.2.2017., 18:30 – 22:30 CET

U ovoj rundi s timom možeš sudjelovati od kuće, iz kafića ili iz jednog od 359 Hash Code čvorova u 60 zemalja. KSET je prvi čvor u Zagrebu i Hrvatskoj te smo za natjecanje rezervirali cijeli klub, osigurali brzu i neprekidnu vezu te ugodne seaparee za natjecatelje. Prijavi se na natjecanje i odaberi KSET za hub jer se šuška da smo pripremili $WAG za natjecatelje :)

Finale

1.4.2017., Pariz

Timovi s najvećim brojem bodova na natjecanju, ne u svakom hubu, bit će pozvani na finallni krug natjecanja u Parizu uz pokrivene sve troškove puta i smještaja.

Registracije su otvorene na g.co/hashcode.

Prijavi se za sudjelovanje i vidimo se u KSET-u :)

=====================================

Think you could come up with a way to optimize the layout of a Google data center? Or how about routing Google Street View cars through a busy city?

Step into the shoes of a Google engineer and tackle similar challenges during Hash Code (g.co/hashcode), a team-based programming competition for students and professionals (18+) across Europe, the Middle East and Africa organized by Google. You pick your team and programming language, we pick a real-life engineering problem to solve. Are you up for the challenge?

The competition is divided into two stages:

Online Qualification Round

23rd February 2017, 18:30 - 22:30 CET

For this round, your team can participate from wherever you’d like, including one of our Hash Code hubs. Hubs allow for teams in the same location (eg. city or university) to compete side-by-side in a more fun and exciting environment.

Final Round

1st April 2017

Top scoring teams from the Online Qualification Round will be invited to Google Paris to compete in the Final Round of the competition.

Registration is now open at g.co/hashcode.

Register now and see you in KSET :)

natjecanje, google