Juda records: Mnogi Drugi, The Yellow Buzz, eto, Billie Joan

U petak 17.02. po prvi put ikad predstavljamo mladu nezavisnu izdavačku kuću Juda records iz Sinja i njene bendove. Juda Records je institucija dobre glazbe koja svojim iskustvom i energijom sa svojim bendovima raste iz dana u dan.
Ovim putem predstavljaju jednodnevni in-door putujući festival s premijerom u KSET-u. 

Za sve informacije i ostale datume popratite službenu stranicu Juda records

Billie Joan, pravim imenom Ivana Pezo, kantautorica je iz Splita. Gitaru je kao malena uzela u ruke (naravno, da bi joj se divila), dok je prvu pjesmu napisala 2000. godine. Glazbeni izričaj podosta je fokusiran na socijalnu i društvenu tematiku, a tekstovi su otpjevani na engleskom jeziku. Nakon određenog broja koncerata, što festivalskih i samostalnih, Billie prikupljeni material stapa u dugoočekivani album. Debitantski album „Barren Land“ izlazi u ožujku.

Mnogi Drugi su bend iz Zagreba koji svira akustični alternativni rock. Počeci benda korijenje vuku još iz prošlog stoljeća, dok se trenutna postava formira krajem 2014. godine. Uvijek ozbiljni u svojoj neozbiljnosti, Mnogi Drugi su u nešto manje od dvije godine ušli u mnoštvo finala glazbenih natjecanja, među kojima definitivno možemo izdvojiti koncert pred Manu Chaom. Bend trenutno izbacuje četvrti singl te sprema debitantski album kojeg ćete slušati u skoro vrijeme.

eto je najmlađa snaga splitske psihodelični/punk/rock scene, koja postoji pune tri aktivne godine. Bend iza sebe ima poprilično koncerata, dok su konstantna borba, jaki tekstovi i kvalitetna glazba garancija ovome bendu. Prvi album „Mačak u prizmama“ izašao početkom ljeta 2016. godine i pobrao odlične kritike. Bend je na turneji i radi na novim materijalima, a kako zvuči ta eksplozija energije – dođi, gledaj i viči!

The Yellow Buzz je zagrebački garažni blues/rock duo osnovan 2014. godine koji čine Adam Lončar na gitari i vokalum i Bruno Bolfan na bubnjevima. Objavili su svoj prvi istoimeni EP u listopadu 2015. godine i velikom brzinom stekli pozornost publike, dok su u svibnju 2016. izbacili su svoj prvi album jednostavno nazvan “Yellow Buzz”. Album je sniman u Runaways production studiju i sastoji se od 10 pjesama prepunih energijom koje ovaj dinamični dvojac stvara. 

Cijena karata iznosi 20kn u pretprodaji, a mogu nabaviti na blagajni KSET-a i u dirty old EMPIRE * shop - label - festival - merchandise - booking(Tratinska 18). Na ulazu će cijena karte biti 30kn. 

Šank radi do 00:00h.
Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert, alt, rock