Kotlovnica w/ Disrupted Project

Vani je hladno, ali u KSET-u nije. Svježi tonovi toplog housea i techna zagrijat će vas u novoj ediciji Kotlovnice u subotu 28.1.2017. uz jedno lijepo iznenađenje i, nadamo se, regularnoj stvari u sljedećim edicijama!

Drugo ovosezonsko ključanje u KSETu će predvoditi već poznato ime Matija Dujić te novo lice Josip Kornet, uz podršku rezidenata programa Ante Mucić M & Mradar. Također, s ponosom možemo najaviti da nam u goste stiže Puležan Alen Špionjak te će sa svojim hardwareom odraditi live act baziran na Detroit sound-u. Da bi vizualna atmosfera bila na jednakom nivou kao i glazbena, pobrinut će se LucyLyu.

Disrupted Project (Alen Špionjak) je prisutan na sceni već desetak godina, što produkcijom, što live nastupima. Svoja prva izdanja je od 2006. godine potpisivao pod pseudonimom Allen Spion prezentirajući melodičniju stranu svoje vizije u to vrijeme. Inspiriran zvukovima pop-syntha osamdesetih i detroit techna devedesetih nije trebalo puno vremena da potpuno oslobodi i posveti svoju interpretaciju zvuku kojeg potpisuje danas pod Disrupted Project imenom. Izdaje vinile za strane etikete, a s produkcijom i live nastupima ne zastaje. Disrupted Project live je spoj odnosno fuzija raznih stilova i, iako uglavnom koristi digitalnu opremu prilikom live nastupa, Alen nije ljubitelj čistih i sintetičkih zvukova. To su uglavnom varijacije prljavih dub techno chordova, reverb padova i one shot vokala pa sve do acid basslinija, berlinskog atmosa i electra.

https://soundcloud.com/disruptedprojecta

Matija Duić (CYCLE / Zagreb)

DJ i glazbeni entuzijast iz Zadra sa stalnom adresom u Zagrebu. Iako je na sceni već dugi niz godina, veću pozornost zaslužio je svojim pobjedničkim miksom za SMS festival i kao rezident večeri CYCLE koju skupa organizira s Janom Kinčlom.

Mnogi ga znaju i po raznovrsnim miksevima za UES Mag, Radio Esplendor, Zero Radio Show, Legalize Lambada, Micro.

https://soundcloud.com/matijad

Josip Kornet je ljubitelj elektroničke glazbe duži niz godina, no prvi put je dobio priliku predstaviti dio selekcije na prošlogodišnjoj Illectricity Nucomer večeri kao jedan od 6 finalista. Odmah se pronašao za pultom i otkrio da je sposoban rasplesati sve prisutne. Dolazi iz najzapadnijeg djela Zagreba gdje je, kaže, zima oštra, a sjekira tupa, tako da je pripremio vruću house i disco selekciju koja će KSET u kratkom roku dovesti na radnu temperaturu.

Event počinje u 22:00h, a traje do 03:00h, što zapravo znači 5 sati neprestanog guštanja u probranim selekcijama već spomenutih gostiju.

Cijeli event, kao do sada, streamamo na Youtube kanalu KSET-a, tako u svakom trenutku možeš vidjeti kako se zabavljaju svi osim tebe.

Upad je 30kn, a sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a koju možeš besplatno izraditi u istoimenom klubu u radnom vremenu dnevnog šanka od 9-16 sati svakim radnim danom ili na ulazu prije događanja kada će te izrađivanje koštati 5 kuna.

Program traje do 03:00h, a šank radi do 00:00h.

kotlovnica, house, techno