Lip Sync Contest #7

Nova godina, novi Lip Sync Contest! Najpoznatije pjevačko natjecanje na kojem se ne pjeva iznijedrilo je već šest urnebesnih večeri u KSET-u. U 2017. ne posustajemo ni najmanje. U petak 13.1. opet se na istom mjestu okuplja hrvatski crème de la crème pomicanja usana.

„Ako smatraš da si rođen da rasprodaješ stadione (ili klubove), ali se ne usudiš zapjevati izvan sigurnosti svoje tuš kabine ovo je savršena prilika za tebe da pokažeš sve čari svoje karizme. Ako si uvjeren da sve je sve što ti fali da budeš planetarna rock zvijezda ili hip-hop mogul dobar glas, dokaži se na Lip Sync Contestu!“

Prigodna kostimografija je jedan od ključnih elemenata svakog dobrog lip sync nastupa, što neće biti zanemareno od strane četveročlanog žirija. Taj isti žiri će od svih nastupa izabrati 5 najboljih koji će se onda okušati u finalnoj rundi. Finalisti će tada izvesti još jedan nastup koji će odlučiti pobjednika. Možda baš vi budete jedan od tih sretnika, stoga obavezno pripremite dvije pjesme. U najgorem slučaju ostane vam jedna za drugi put. :)

Ulaz se otvara u 20h, a s natjecanjem krećemo u 21:30 dokad traju i prijave.

Studenti upadaju za 5kn, a ostali za 10kn.

 

Galerije slika sa prethodnih natjecanja:

Lip Sync Contest #1 goo.gl/vHfgw9

Lip Sync Contest #2 - goo.gl/mDMjt4

Lip Sync Contest #3 - goo.gl/u1HVyf

Lip Sync Contest #4 - goo.gl/QJC0ZW

Lip Sync Contest #5 - goo.gl/mnHOOS

Lip Sync Contest #6 - goo.gl/8zakKC

Što je nastup na Lip Syncu značio za neke od prošlih pobjednika možete pogledati na sljedećim linkovima...

youtu.be/WV-QRAHvGWE

youtu.be/LH0aj7z4EEg

youtu.be/bv_1uLVQuIk

...A youtube playlista sa izdvojenim nastupima se nalazi ovdje: bit.ly/LipSyncKSET_YT

 

Program traje do 01:00h, a šank radi do 00:00h.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

lipsync