Klinika Denisa Kataneca +Zanziger (Hu)

Kvartovski dečko koji je u ranoj adolescenciji nešto zabrijao i počeo svirati, danas je prepoznatljivo ime ne samo zagrebačke, već i scene čitavog Balkana. Denis je kantautor koji je unatoč mnogim suradnjama ostao vjeran sebi i nastavio njegovati svoj prepoznatljivi stil koji ga izdvaja od ostatka scene. U novoj postavi s Vujecom i Norcem te Grobenskim iz interventnog odjela, jedva čeka da vam svojom melankolijom jednu običnu večer pretvori u večer propitkivanja vlastite egzistencije.

Denis Katanec djeluje već dugi niz godina i može se pohvaliti mnogobrojnim nastupima na Balkanu, odlično kritički prihvaćenim albumima i projektima koje je tijekom godina djelovanja stvorio i pomoću kojih je ušao pod kožu scene, gdje je jedan od bitnijih aktera posljednjih nekoliko godina.

U postavi FELON 2011. godine izdao je album „Jasno, nečujno, a suviše glasno“, a godinu kasnije kao solo projekt Denis je napravio svojevrsni glazbeni eksperiment „Sveska Bijednih“, koji je u svojoj suštini album koji je osmišljen, napisan i produciran u samo 24 sata. 2014. je u sklopu projekta Okanagan LTD izdao album pod nazivom „Sve moje Laurie“ koji je dosegao visoko 4. mjesto na regionalnoj godišnjoj top listi glazbenih portala. Nakon toga samostalno izdaje „Pejotl“ koji je bio namijenjen samo za kazete, koji je također došao vrlo visoko na top listama.

Klinika Denisa Kataneca osnovana je 2016. i odmah je izdala album kojeg je Močvara imala čast predstaviti krajem listopada. Promocija albuma i sam album naišli su na mnogobrojne pohvale i pozitivne recenzije glazbenih kritičara, što je i kulminiralo 4. mjestom regionalne top liste portala Ravno do dna.

U nešto izmijenjenom sastavu (Norac/Grobenski/Katanec/Vujec) dolaze u KSET u četvrtak 12.1.2017.

https://deniskatanec.bandcamp.com/

https://www.facebook.com/katanecofficial/?fref=ts

Cijene ulaznica bit će 25kn u pretprodaji, a 35kn na ulazu. Informacije o početku prodaje uskoro.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert