Čuješ?!: EoT, Phaneron, Step Into Red

U utorak, 10.01., počinje treća sezona KSET-ovog programa Čuješ?!, namijenjenog neovisnim bendovima. Dvanaest bendova raspodijeljeni u četiri večeri "natječe" se za nastup na Brucošijada FER-a 2017. i snimanje singla u Greenhill studiju. Prva tri benda koja će se popesti na KSET-ovu pozornicu u utorak su EoTPhaneron i Step Into Red.

EoT je karlovački alternativni rock bend čije skladbe krase snažni gitarski rifovi popračeni iskrenom, emotivnom i kritičnom lirikom. Bend koji je brojnim energičnim nastupima diljem regije stekao naklonost publike, a pobjedama na festivalima (Rat bendova, internacionalno natjecanje “Glas mladih” za nastup na Schengenfestu u Sloveniji, O’Rock fest, Mack Production…) privukao pažnju brojnih glazbenih medija. Glazba koju izvode, kako sami navode, inspirirana je širokim spektrom glazbenih utjecaja, od klasike pa sve do modernih pravaca 21. stoljeća.

Phaneron je elektro-akustični rock bend koji je nastao krajem 2013. godine. Njihov zvuk su obilježili smjerovi poput grungea te određeni dijelovi funka, popa i bluesa. Početkom ljeta 2016. izbacili su EP "Live in Sax" te su nastupili na INmusic festivalu. Iako su u svojim početcima naginjali pisanju pjesama na engleskom jeziku, s vremenom se počinju izražavati na materinjem s temama orijentiranim uglavnom na pozitivno razmišljanje i jačanje duha.

Step Into Red novonastali je bend koji se od ove godine pokušava probiti na glazbenu scenu, a glazba koju sviraju pripada području pop punka. Dosad su objavili jedan akustični singl „Stay Alive“ kojim prikazuju probleme pojedinca koji se u današnjem društvu želi istaknuti.

Partneri:
terapija.net
Perun.hr
SoundGuardian Portal
Radio Student
Greenhill Studio
Metal Jacket Magazine
Ziher.hr


Ulaznicu za koncert možete nabaviti na ulazu u KSET na dan koncerta po cijeni od 10 kn do 22:30, dok nakon 22:30 ulaz košta 15 kn. Sakupljaj ulaznice jer 2 različite vode te na treći Čuješ?! besplatno! 

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

čuješ?!, koncert