Hard bass - Adidas

Zapadna propaganda je uspješno plasirala svoj špijunski Badnjak u medije gdje se on nemilice iskorištava u kapitalističke svrhe. Anonimni gopnik odlučio je stati na kraj konzumerističkim običajima, odjenuo svoju adidas trenirku i krenuo u sveti rat protiv zapadnih sila squatanjem s vodkom u ruci.

No ubrzo je shvatio da je to preveliki pothvat za njega i da mu treba pomoć prijatelja, a najlakši način da ih skupi je da organizira jedan klasični slav squat raspašoj na kojem će se moći detaljnije raspraviti o problemima špijuna u regiji. Lokacija i datum nisu uopće bili upitni – petak, 6.1. u KSET-u.

Pomozite anonimnom gopniku u hladnom ratu (koji se na mnogim razinama događa i danas), vratite stari sjaj pravoSLAVnom Badnjaku i nauštrb Americi proslavite ga na najprigodniji mogući način uz adidas trenirke, squatanje i hard bass hitove. Dođite svi 6.1. u KSET, ponovit ćemo Černobil.

Svaki gopnik u adidas trenirci plaća upad 5kn, a ako mu je u pranju onda plaća 10kn, špijunima na ovom partiju nije mjesto. Na ulazu će vas dočekati shot sumnjive tekućine dobrododšlice.

I ne zaboravite : „Heels touch ground when Slav squat around“!

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0kn).

slušaonica, hardbass, gopnik