GAME QUIZ II: Action/Adventure Edition with Exordium Games

Nakon par mjeseci razvojnog perioda KSET vam s ponosom najavljuje novi nastavak GAME QUIZ-a, koji vam naravno uz sami kviz i testiranje vašeg znanja industrije video igara dovodi ponovo jednog od domaćih razvojnih studija. Riječ je ovaj put o Exordium Games, timu iza svega par mjeseci stare point and click, krimi-noir avanture imena Bear With Me koja je prikupila jako dobre kritike, te mnogih drugih naslova.

Powered by: Mikronis

Exordium Games: http - http://exordiumgames.com/

                         FB   - https://www.facebook.com/exordiumgames/?fref=ts

 

Što se kviza tiče, samo nam ime govori. Tema kviza ovaj put će se baviti isključivo avanturama (Monkey Island, DOTT, Grim Fandango, Broken Sword, Gabriel Knight,…), te akcijskim-avanturama (Tomb Rider, Dark Forces, Uncharted, Resident Evil…).

Natječe se u timovima od 3-4 natjecatelja kroz tri runde. Prva runda je zaokruživanje, druga odgovori, te finalna runda za dva najbolje plasirana tima.

Nagrade nam osiguravaju naši gosti Exordium Games, dok će se između rundi te za sve ostale koji se ne natječu u klubu nalaziti Mikronis sa svojim gaming asortimanom na kojem će se odmah moći probati neki od naslova iz kataloga Exordium Gamesa.

Nakon završetka kviza početi će panel sa glavnim facama Exordium Games-a gdje ćete imati priliku pitati sve što vas zanima o njihovim igrama, pa sve do samih savjeta oko rada u svijetu razvoja video igara.

 

Prijave se vrše na FB eventu preko Google forme koja će uskoro biti objavljena.  Svim natjecateljima će na vrijeme biti javljeno da li su prijavljeni na upisani e-mail.

Participacija – 10kn po članu tima

                       -  5kn nenatijecatelji

                       - 0kn nenatijecatelji studenti

 

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

kviz, gaming