Nova godina u KSET-u

Opet je prosinac i opet moraš smišljati kako provesti najluđi doček Nove godine do sada kako bi se mogao hvaliti prijateljima i staviti predobre fotke na fejs. Ali nakon toliko puta više zaista nemaš ideje… I što sada? Ne brini, tu uskačemo mi! Poučeni višegodišnjim iskustvom, točno znamo što i kako napraviti da ovo (još jednom) bude najbolji doček Nove :D

Doček je RASPRODAN! 

Evo kako: osim što je u KSET-u, na ovom dočeku dobit ćeš ALL INCLUSIVE tretman, što ti u prijevodu znači da ćeš moći jesti i piti do iznemoglosti, a kada ne radiš nešto od toga dvoje (ili baš za vrijeme, ako si hrabar), moći ćeš plesati uz samo najbolju glazbu koju će odabrati naši DJ-i iz Disco sekcije.

I baloni! Puno balona!

Bit će dakle brdo raznovrsne hrane i more šarenog pića (čitaj: bit će i kokteli!), u ponoć te očekuje šampanjac uz konfete, a nakon toga partijamo dok ne svane – kako drugačije započeti novu godinu?

Zato nam se pridruži i uvjeri se u sve gore napisano!

A sada formalnosti: karte za najbolji novogodišnji parti koštat će 190kn prije Božića, a 240kn nakon. Količina karata po jeftinijoj cijeni je ograničena.

nova godina